Курс “Комп’ютерна грамотність” у самому розпалі!

Чи все ви знаєте про ОС Windows та текстовий редактор Word? Сумно, коли відповідь на це запитання “ні”.

А от учасниці нашого курсу “Комп’ютерна грамотність” після перших трьох занять оволоділи навичками роботи як в операційній системі Windows, так і в редакторі Word.

На заняттях вони почули від викладачки Оксани Луньової основні характеристики операційної системи; наочно побачили та на практиці спробували інструменти, функції текстового редактора. Деякі учасниці навіть не уявляли, що можна з легкістю працювати в Word, а відтепер ця робота стала набагато легшою та простішою.

Якщо ви також хочете підвищити свою комп’ютерну грамотність, – заповнюйте форму реєстрації за посиланням ТУТ та чекайте на наступний набір на курс “Комп’ютерна грамотність”.

Відвідування курсу “Комп’ютерна грамотність” безоплатне.

Важливо! До занять розмовного клубу учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада»в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_IT_грамотність