Займайтесь творчістю на відстані!

Гарна новина для всіх любителів творчості – вже 5 грудня 2021 року в онлайні на платформі “ZOOM” відбудеться другий майстер-клас “Малювання пастеллю”. 

Захід на фейсбук-сторінці ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”

Під час заняття Юлія Кисловська, керівниця Артстудії “Пісочниця”, розповість вам історію виникнення пастелі, основи колористики та навчить працювати цим художнім матеріалом різними способами – розтираючи пальцями або за допомогою нанесення виразними графічними штрихами.

Майстер-клас розрахований для новачків –  дорослих та дітей (з присутністю дорослих), тому людина з будь-яким рівнем підготовки буде відчувати себе впевнено. Заняття побудовані таким чином, що за один майстер-клас ви намалюєте повноцінну картину сухою пастеллю, спробуєте різні прийоми роботи з матеріалом та дізнаєтесь про його особливості. А після заходу свою намальовану роботу ви можете подарувати близьким або прикрасити нею свою оселю.

Відкиньте всі свої турботи та пориньте у творчий процес!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Реєструйтесь за посиланням ТУТ, пройдіть відбір та отримайте творчий набір для участі у заході, який буде вам відправлений поштою за кошти організатора.

Час проведення: 5 грудня 2021 року, 10:00-12:00.

Реєстрація діє до 29 листопада 2021 року.

Місце проведення: онлайн-конференція на платформі ZOOM.

Участь у творчих майстер-класах безоплатна, набір для участі буде відправлений поштою за кошти організатора.

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_творчімайстеркласи