Ваші фото з телефону можуть бути професійними!

Реєструйтесь на курс “Професійне фото з телефону”

Якщо очима ти бачиш кадр, але в телефоні отримуєш не той колір, або фото виходить змазаним, каламутним… Якщо ти не знаєш, з якого боку підійти до освітлення і яким чином воно впливає на фотографування… Якщо ти хочеш в майбутньому технічно реалізувати будь-яку творчу ідею – проходь курс “Професійне фото з телефону”, де ти:

Захід на фейсбук сторінці ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”
  • навчитесь налаштовувати свій телефон для зйомки,
  • робити якісні та професійні знімки,
  • обробляти фотографії.

Курс “Професійне фото з телефону” складатиметься з двох уроків, де під чуйним керівництвом професійного фотографа Віталія Шевелева ти навчишся робити безліч якісних фото на власний смартфон.

Отже, перевіряй камеру свого гаджету на працездатність та реєструйся на курс мобільної фотографії за посиланням ТУТ. Скористайся шансом отримати нове хобі, яке зробить твої стрічки у соціальних мережах яскравішими та може стати джерелом вашого доходу у майбутньому.

Після курсу, найкращі роботи будуть представлені на виставці та розміщені в соціальних сторінках громадської організації “Сєвєродонецька молодіжна рада” у фейсбук та інстаграм.

Розвивай себе та змінюй світ на краще разом із нами!

Час проведення: з 18 – 19 грудня 2021 року з 14:00 до 16:00.
Реєстрація діє до 13 грудня 2021 року.

Місце проведення: Громадський майданчик “ХочуБуду”, м. Сєвєродонецьк, Гагаріна, 78б

Навчання на курсі “Професійне фото з телефону” безоплатне.

Важливо! До курсу учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_фотозтелефону