Запрошуємо до клубу настільних ігор “GameBoss”

Неділя – традиційний час відпочинку від навчання та роботи. Але не завжди ми знаємо, куди ж направити свій вільний недільний час. Пропонуємо провести час з друзями, близькими та рідними граючи в настільні ігри!

Клуб настільних ігор “GameBoss” вже розпочав свою роботу та чекає на вас кожної неділі з 15:00 до 19:00 (уточнюйте за телефоном).

Завітайте до громадського майданчика “ХочуБуду”, де ігротека налічує безліч різноманітних ігор, завжди панує гостинна обстановка та збираються веселі компанії.

Ось декілька з них: Catan, Бенг, Агрікола, Alias, Полінезія, Еволюція, War Thunder: Осада. Wunderwaffe, Манчкін, Заборонений острів, Опір та інші.

Для гравців із дітьми в ігротеці є: Uno: kids, Jenga: classic, Торнадо, Манчкін: тягни скарби, Ticket to ride, Мачі Коро, Діксіт, Граничне занурення, Саботер, Pandemic, Hobby World Каркассон 2.0 та інші.

Отже, приходьте щонеділі з 15:00 до 19:00 за адресою м.Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78-Б до громадського майданчику “ХочуБуду”.

Відвідування клубу настільних ігор «GameBoss» безкоштовне.
️Важливо! До клубу учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).

Реєстрація за посиланням ТУТ.

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

#smr_sd_ua #hchbd #smr_gameboss