Долучаємось до розробки стратегії розвитку громадянського суспільства

Голова ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” Кирило Дубровін відправився до Києва, де взяв участь в національному форумі з розвитку громадянського суспільства.

Публікація на сторінці instagram

Першого та другого грудня представники ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” беруть участь у стратегічній сесії для розробки порядку денного громадянського суспільства України в межах Х Форуму розвитку громадянського суспільства.

Дякуємо організаторам ІСАР “Єднання”, які у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку за те, що зібрали нас – представників організацій громадянського суспільства з усієї України, представників бізнесу, донорських структур та органів влади для того, аби разом обговорити виклики та можливості розвитку сектору, перспективи співпраці та проробити зелену карту  подальших дій для поліпшення ситуації.

Тож, максимально занурюємось та працюємо, щоб в результаті заходу був оприлюднений результат роботи присутніх – матриця співпраці, точок взаємних інтересів та взаємодопомоги.

#smr_sd_ua #hchbd #smr_rozvytok