Основи відеомонтажу – перший крок до створення роликів

Ви здивовані, що перше заняття курсу “Основи відеомонтажу” відбувається без головного атрибуту – ноутбуку?

Прямий ефір на сторінці facebook

Все тому, що сьогодні відбувається теоретичне заняття, під час якого слухачі знайомляться з найважливішим в процесі створення відео:

  • теорією монтажу, про яку дехто забуває,
  • поняттями монтажу,
  • видами планів,
  • 10 правилами комфортного монтажу
  • та найголовніше для професійного відеоролику – важливі поради “як не треба робити” під час зйомки і підготовки матеріалу.

Куратор курсу Віталій Шевєлєв доступно пояснив теоретичний матеріал, показав на прикладах вдалі і не дуже відеоролики та відповів на питання присутніх жінок та чоловіків.

Нагадуємо нашим слухачам, що найкращі ваші відеороботи на соціальну тематику будуть представлені на обласному молодіжному форумі «Молодь Луганщини – 2022», де їх побачить велика кількість людей Луганської області.

Хто не встиг зареєструватись на цей курс – у вас є можливість стати учасником наступних наборів на курс “Основи монтажу”. Реєструйтесь за посиланням ТУТ та чекайте дзвінка нашого адміністратора.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_відеомонтаж