Запрошуємо на годину мотивації з Олегом Собчуком

Часом для великого життєвого стрибка потрібна зустріч, яка надихне та допоможе зробити той впевнений крок до мрії. Зустріч, яка дозволить обрати потрібний маршрут і йти, не звертаючи, до своєї цілі. Саме на таку онлайн зустріч ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” запрошує мешканців Луганщини 19 січня, під час якої зірковий спікер Олег Собчук розповість свою історію успіху.

Реєструйтесь на онлайн зустріч із зіркою за посиланням тут.

За цим посиланням ви можете зареєструватись на захід

Долучайтесь та поспілкуйтесь з відомим співаком Олегом Собчуком, фронтменом рок-гурту “СКАЙ” та волонтером. Всього лиш за годину ви дізнаєтесь:

  • історію життя і розвитку співака та почуєте неймовірні факти, що допомогли йому стати тим, ким ми його знаємо сьогодні;
  • почуєте як не маючи музичної освіти досягти успіху та стати частиною однієї з найвідоміших рок-гуртів України;
  • як потрапити до Книги рекордів України та стати першим українським виконавцем, який проїхав найбільшу відстань у 2155 кілометрів за 19 днів зі сходу на захід на велосипеді за мінімальний час;
  • як стати щасливим, позитивним, цілеспрямованим та вмотивованим українцем, що легко робить добрі справи й змінює цей світ на краще;
  • як все встигати й поєднувати роботу, сім’ю та волонтерство.

А якщо ви хочете, щоб Олег відповів на ваше особисте запитання – напишіть його під час заповнення реєстраційної форми за посиланням прямо тут.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Дата онлайн заходу: 19 січня 2022 року,  з 17:30 до 18:30.

Місце проведення: жива зустріч на онлайн платформі ZOOM (ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Відвідування заходу “Жива бібліотека” безоплатне.

Додаткову інформацію дізнавайся за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека #skaiband #олегсобчук