Освоїти персональний комп’ютер у будь-якому віці легко!

ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” запускає курс “Комп’ютерна грамотність” з навчання основ роботи на ПК, який буде проходити в онлайн-форматі, тому долучитись до навчання зможуть люди з різних міст, сіл та селищ Луганщини.

Щоб долучитись до навчання потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням тут та після дзвінка адміністратора отримати лист підтвердження участі на свою поштову скриньку.

Реєструйтесь за посиланням прямо тут

Після навчання на курсі ви розберетесь у стандартних можливостях комп’ютера та станете повноцінним користувачем ПК. На курсі ви познайомитесь з пристроями комп’ютера, операційною оболонкою Windows, основними офісними програмами (Word, Excel) та програмою Power Point. Також ви почнете працювати в мережі Інтернет, програмі “Дія”, як впевнений користувач, і використовувати отримані знання на роботі й вдома.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!Проводьте свій час у монітора комп’ютера продуктивно! Заповнюйте форму реєстрації до 19 січня 2022 року за посиланням тут та відкривайте перед собою новий світ можливостей!

 Час проведення: з 24 січня 2022 р., 17:30 – 19:00.

 Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM.

 Відвідування курсу “Комп’ютерна грамотність” безоплатне.

 Додаткову інформацію дізнавайтесь за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_IT_грамотність