Найлегший шлях подолання бар’єрів розуміння інструментів Google – навчання

Щоб навчитись працювати з інструментами та сервісами Google, можна витратити час на пошук інформації в інтернеті, а можна піти менш складним шляхом – відвідати курс “Google tools”, який проводиться ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”. Цей шлях і обрали слухачі цьогорічного набору – зареєструвались, відвідали три заняття та навіть отримали сертифікат про проходження навчання.

Читайте публікацію на фейсбук сторінці ГО “СМР”

Що робили ці три дні – дізнавались нове та практикували отримані знання на практиці з сервісами та інструментами:

  • Google диском,
  • Google картами,
  • Google документами, таблицями, формами та презентаціями,
  • Google класом,
  • Google календарем, поштою та контактами,
  • Google Keep та фото.

Це гарний багаж, який знадобиться і в повсякденному житті. Бо наразі без розуміння гуглу та його екосистеми складно. Тому, ми дуже сподіваємось, що після курсу наші слухачі зможуть самостійно персоналізувати інформацію та налаштувати доступ до неї з будь-якого з гаджетів і собі, і рідним, й друзям!

Запрошуємо всіх на наступний курс “Google tools”, який відбудеться онлайн у лютому цього року за цим посиланням. Матеріали для анонсу вже готуємо, тому невдовзі вони з’являться на наших інтернет-ресурсах. Не пропустіть!

Також запрошуємо наших слухачів поділитись своїми враженнями від навчання у коментарях. Будемо дуууже вдячні!

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_googletools

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *