Вчимо створювати ідеальні мікси

Чи можна заробляти музикою і при цьому не бути впізнаваною групою або композитором? Тааак! Якщо ти любиш музику, живеш нею та працюєш або підробляєш діджеєм!

Дивіться публікацію у фейсбуці на нашій сторінці

Але діджеєм працювати не просто. Принцип: схотів і вже працюєш – не актуальний. Потрібно знати хоча б базове розуміння професії, розуміти технічну частину обладнання, вміти підключати та налаштовувати діджейську апаратуру. А вже потім вчитись зводити треки та проставляти крапки.

Саме за досвідом та відповідями на свої питання стосовно старту в професії прийшли слухачі на заняття курсу “Основи діджеїнгу”. І невдовзі ви вже почуєте мінідискотеку, яку вони проведуть на останньому занятті навчального онлайн курсу.

А поки тривають заняття, ви можете погортати карусель, побачити як саме це відбувається та поринути в музичну атмосферу курсу.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Додаткову інформацію дізнавайтесь за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_DJ_basic_course