Творчість, яка об’єднує дорослих і дітей

Аквареллю хоч раз малювала будь-яка дитина. Цей художній матеріал часто здається складним в роботі, але в минулу неділю на майстер-класі “Малювання аквареллю для початківців” ми побачили, що можна малювати легко і з задоволенням навіть тим, хто раніше не брав в руки пензлик для малювання.

Дивіться публікацію в нашому інстаграм акаунті

Під час заняття ми разом з Юлією Кисловською, групою маленьких та дорослих художників насолоджувалися малюванням тварин та нічного лісу технікою “по мокрому”. Створенню якісних та яскравих робіт допомогли правила малювання аквареллю, про які майстриня розповіла учасникам на початку заходу.Майстер-клас пройшов позитивно, був наповнений натхненням та творчістю.

Дякуємо нашим дорогим учасникам за таке неймовірне чаклунство і чекаємо всіх охочих на наш наступний майстер-клас “Малювання аквареллю для початківців”, який відбудеться в онлайні. Тому ви можете зареєструватись прямо зараз за цим посиланням та отримайте творчий набір для участі у заході, який буде вам відправлений поштою за кошти організатора.

Якщо так сталось і вам не подзвонили, ви також можете долучитись до майстер-класу. Зберіть набір самостійно (акварельні аркуші, пластикові баночки-органайзери, акварельна фарба в тюбику, круглий пензлик, олівець, гумка, ручка, губка, пластикова палітра), приєднуйтесь до прямого ефіру на сторінці фейсбук і будемо малювати разом!

Час проведення: 13 лютого 2022 року, 10:00-12:00.

Реєстрація діє до 04 лютого 2022 року.

Участь у творчих майстер-класах безкоштовна.Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.