Коли ти на хвилі музики – запалюй!

Саме так і зробили учасники курсу “Основи діджеїнгу”, організувавши шалене та видовищне паті на Громадському майданчику “ХочуБуду” під час останнього заняття. Ось тут то у них з’явилась гарна можливість показати все, чому вони навчились протягом десяти занять, а саме:

  • як працює технічна частина обладнання,
  • як саме потрібно підключати та налаштовувати діджейську апаратуру,
  • як з легкість зводити треки та проставляти крапки.
Дивіться публікацію на фейсбук сторінці ГО “СМР”

Це було неймовірне завершення курсу, яке запам’ятається учасникам та команді ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” драйвовими треками, шаленими танцями та дружньою атмосферою!

Своєю чергою ми бачимо, що сертифікати, які отримав кожен з учасників є гарним підтвердженням отриманих знань та навичок. Тому зараз звертаємось до організацій та закладів Сєвєродонецька та області: друзі, якщо ви в пошуках діджеєв для своїх заходів – хапайте наших хлопців та дівчат – не пожалкуєте!

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Додаткову інформацію дізнавайтесь за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_DJ_basic_course