Як мешканці Луганщини отримували навички малювання аквареллю

Кожен творчий майстер-клас, що організовує ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” – це маленьке свято і для нас, і для тих, хто бере в ньому участь!

Такими враженнями неодноразово під час й після заходів ділились з нами наші великі й маленькі учасники та учасниці. То що казати, якщо ви відвідували майстер-класи на громадському майданчику “ХочуБуду” або в онлайні, напевно ви й самі поринали у казкову атмосферу творчості разом із Юлією Кисловською.

Дивіться відео-ролік на фейсбук сторінці ГО “СМР”

Саме на такій позитивній хвилі пройшов у неділю онлайн майстер-клас “Малювання аквареллю для початківців”. Протягом двох годин дванадцять учасників малювали тварин та нічний ліс технікою “по мокрому”. Роботи вийшли яскравими та унікальними завдяки дотриманню правил роботи з аквареллю, про які розповіла майстриня на початку заходу.

До речі, декілька робіт ви можете побачити у відеоролику прямо зараз! Дякуємо всім учасникам, які долучились до малювання і заздалегідь заповнили форму реєстрації.

Нагадуємо, що вже 20 лютого відбудеться наш наступний офлайн майстер-клас “Розпис пряників до 8 березня”, тому  реєструйтесь прямо зараз за цим посиланням та чекайте дзвінка адміністраторів.

 Час проведення: 20 лютого 2022 року, 10:00-12:00.

 Місце проведення: громадський майданчик “ХочуБуду”.

️ Участь у творчих майстер-класах безкоштовна.

️️Важливо! До заходу учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).

Додаткову інформацію дізнавайтесь за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95, у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_творчімайстеркласи