Станьте спеціалістами, які вміють працювати у соціальних мережах!

Курс “SMM-менеджмент” в цьому допоможе!

Коли ви хочете почати просувати свій бізнес або стати відповідальними за просування сторінок – контент повинен бути досконалим: і тексти, і банери. Коли ви спілкуєтесь зі своєю цільовою аудиторією у коментарях або в діректі – ваші відповіді повинні бути вичерпними та ефективними. А коли ви налаштовуєте таргетинг в ads-менеджері – реклама має бути максимально влучною! ?

Так-так, все це вміє створювати та налаштовувати сучасний smm-менеджер. ??
Цей спеціаліст сьогодні як ніхто інший популярний на ринку праці: в організаціях та установах, у креативних та рекламних агенціях та серед представників малого бізнесу.

Щоб отримати необхідні знання, які в майбутньому вам допоможуть професійно вести сторінки у соціальних мережах й навіть заробляти – реєструйтесь на онлайн курс “SMM-менеджмент” за активним посиланням в шапці нашого профілю, або скопіюйте це посилання https://forms.gle/LnDthWnPiQWGn33t7 , зареєструйтесь та пройдіть відбір.
Реєстрація діє до 22 серпня 2022 року.

Ми допоможемо вам освоїти сучасну професію з нуля:

✅ ви познайомитесь з інтерфейсами найвідоміших соціальних мереж facebook та instagram;

✅ проаналізуєте свою цільову аудиторію;

✅ навчитесь мистецтву постинга та автоматизуєте свою роботу у мережах;

✅ навчитесь якісно створювати візуальний та текстовий контент для публікацій;

✅ дізнаєтесь про можливі види налаштування платного просування.

Ви матимете доступ до закритого чату, де зможете спілкуватись з однодумцями, ставити питання та обмінюватись корисними матеріалами з іншими слухачами курсу. Кураторка курсу – SMM-спеціалістка з семирічним досвідом роботи, Євгенія Метерова @meteor.ge, допоможе вам потоваришувати з віртуальними майданчиками для просування соціальних сторінок й дасть відповіді на ваші питання, що виникнуть в процесі навчання.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

? Місце проведення: онлайн платформа ZOOM (після відбору до лав слухачів ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).⠀

? Дата та час проведення: з 26 серпня 2022 року (26.08.2022, 30.08.2022, 02.09.2022 та 06.09.2022), 18:00-21:00.

❗ Відвідування курсу безоплатне.⠀

?? Слухачами курсу можуть стати вмотивовані на навчання жінки та чоловіки, які мешкають на території України.

Додаткову інформацію дізнавайтесь за телефонами: +38 (066) 171 30 15, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_smmменеджмент