Почніть розвивати власний потенціал!

Якщо якась комунікативна навичка погано розвинена з якихось причин, у нас виникають труднощі при спілкуванні. Життєвий досвід дозволяє нам накопичувати знання та виробляти вміння щодо ефективного спілкування, але в деяких ситуаціях нам цього недостатньо. Не вистачає якісних порад, які ви отримаєте вже незабаром на офлайн тренінгу з формування комунікативних умінь і навичок, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (відбудеться вже 10 серпня 2022 року).

Під час невимушеного спілкування ви зможете:

? розширити можливості встановлення контакту в різних ситуаціях спілкування,

? відпрацювати навички розуміння інших людей, себе, а також взаємин між людьми,

? опанувати навички ефективного слухання,

? активізувати процеси самопізнання, самоактуалізації та самореалізації,

?розширити діапазон ваших творчих здібностей.

Після заходу ви навчитесь вміло використовувати свої сильні комунікативні навички у роботі, що дозволить вам досягти успіху в кар’єрі та бізнесі. А прокачана комунікативна компетентність дасть вам змогу брати складну ситуацію під контроль, вирішувати конфлікти, досягати мети переговорів.

Не відчувайте браку комунікативної компетентності – розвивайте свої навички спілкування. Приходьте на наш захід та опануйте прийоми ефективного спілкування, використовуючи для цього свій реальний досвід та поради від Юліани Моторної, тренерки-практика, HR, психологині.

Реєструйтесь за посиланням ??https://forms.gle/skQ71N4Rqj7H967Y9Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

?Час проведення заходу: 10 серпня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 7 серпня 2022р.)

? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.

❗ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.Участь можуть брати мешканці та мешканки Кропивницького та Кіровоградської області.

Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 171-30-15, +38 (050) 992-36-74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_психоемоційнапідтримкавпо#gogle87