Старт розмовного клубу “Takeup_English”!

Друзі, вітаємо вас і нас ? з початком роботи англійського розмовного клубу “Takeup_English”!

У суботу відбулася перша онлайн-зустріч, на якій вісімнадцять учасників та учасниць разом з кураторкою Анжелікою Войтенко спілкувались на тему “Eating habits”.

Заняття почалося з перевірки домашнього завдання, з яким майже всі учасники впорались на відмінно. Бо ретельно підготувались до заняття за допомогою матеріалів, що були надані до зустрічі.

Розібрали нові лексичні вислови, тривала робота над питаннями щодо заданої теми та навіть встигли пограти в групову гру, яка навчила слухачів пояснювати слова за допомогою роз’яснення.

В результаті кожен з учасників зміг висловити думку про свої вподобання в їжі та поповнити лексичний запас з цієї теми. Не обійшлось і без запитань, на які Анжелікою було надано вичерпні відповіді.

Можемо з впевненістю сказати, що після відвідування всіх занять учасники клубу зможуть з легкістю висловлювати думки на різні теми, збільшать словниковий запас та покращать вимову слів і отриманий досвід допоможе їм спілкуватись англійською на роботі та в повсякденному житті за кордоном.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

? Дізнавайтесь інформацію стосовно набору учасників на інші наші активності за телефонами: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_takeup_english