Відбувся творчий майстер-клас “Дивовижні звірі в стилі української художниці Марії Приймаченко”

Щоб створити унікальні шедеври за технікою Марії Приймаченко не потрібно проходити довготривалі курси та переглядати численні відео.

Достатньо одного разу побувати на нашому онлайн майстер-класі, познайомитись з творчим шляхом видатної української художниці, дізнатись поняття контрасту, акценту, ритму в живописі та поринути в дивовижний світ малювання!?

Що й зробили наші учасники минулої неділі.

Кожен майстер-клас, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” – це не звичайний урок малювання. Цього разу присутні під час малювання своїх дивовижних звірів почули невідому їм раніше інформацію про творчість української художниці Марії Приймаченко в контексті традиційного українського мистецтва та наївного європейського мистецтва. А після оформлення робіт ми всі разом обговорювали отримані малюнки. Ви б тільки чули, якими неймовірними вийшли історії учасників та їх головних героїв – намальованих звірів.??

Ми побачили, що учасникам цікаво не просто малювати, а й пізнавати українську культуру, яка була висвітлена в освітніх програмах минулих років. Сподіваємось, що наші учасники продовжать малювати й надалі, даючи волю своїй творчості і будуть створювати яскраві малюнки!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

???Дізнавайтесь інформацію стосовно набору учасників на інші наші активності за тел.: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_творчімайстеркласи