Опанували професійний монтаж відео для соціальних мереж!

Коли мова йде про створення відео – звичайного відео-контенту, відзнятого на телефон недостатньо!

Просто зняти та викласти в інтернет сьогодні також недостатньо! Бо потрібен сучасний прфесійний підхід до відео та створення контенту, починаючи від правильної зйомки, підготовки сценарію та якісно виконаного монтажу.?

Всі ці навички учасники з Херсону, Нової Каховки, Лисичанська, Харкова та Кропивницького отримали на заході неформальноїосвіти з отримання мікрокомпетенцій “Професійний монтаж відео для соціальних мереж”, який відбувся вчора на громадському майданчику “Gogle87”.

Дмитро Семенюк, seo-спеціаліст компанії RedShot Production, покроково розповідав, як можна стартувати в монтажі тим, хто раніше навіть не займався створенням відео-матеріалів.

Учасники на занятті ознайомились з необхідним обладнанням для зйомки професійного відео, засвоїли основи оформлення відео та правила монтажу, дізнались де саме взяти музичне супроводження для своїх робіт.???

Крім цього, кожен на практиці спробував відредагувати своє відео, яке він зняв на свій мобільний пристрій. Дехто з учасників працював в професійній програмі Adobe Premiere Pro вперше, тому інформація про збереження проєкту, формати для збереження відео, основні гарячі клавіші для роботи в редакторі, – були випробувані ними відразу ж на практиці.

Отже, наші учасники тепер знають, як зняти якісне відео, підібрати ракурс, обладнання, музичне супроводження та змонтувати роботу, яку можна розміщувати у блогах, на сайтах та в соціальних мережах.

?? Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!
Та беріть участь в наших наступних заходах!

??? Дізнавайтесь інформацію стосовно набору учасників на наші курси та заходи за телефоном: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_отриманнямікрокомпетенцій#gogle87