Вчора на громадському майданчику “Goglе87” відбувся тренінг з ораторського мистецтва

Як виробити в собі особистісні якості, що забезпечують здатність до ефективного спілкування??

Перший варіант – спробувати самостійно – це довгий і тяжкий шлях. Учасники заходу неформальної освіти з особистісного розвитку “Ораторське мистецтво”, що відбувся вчора на громадському майданчику “Goglе87”, обрали більш швидкий і легкий шлях – прийти та на практиці навчитися управляти силою голосу, публічно виступати, проводити презентації, висловлювати свої думки.

✅ провела цікаві вправи на розминку мовного апарату,

✅ підготувала вправи для “правильного” дихання із залученням діафрагми,

✅ організувала практичні вправи для правильної чіткої вимови,

✅ та дала поради щодо вміння перемикання уваги.

Учасники з Херсону, Бахмуту, Рубіжного, Харкова та Кропивницького отримали не тільки позитивні емоції, а й навчились красиво говорити й конструктивно висловлювати свої думки, трансформувати свої думки в слово, публічно виступати, зрозуміли як саме ефективно використовувати мову в повсякденному житті та правильно дихати за допомогою діафрагми.

Тепер учасники можуть без особливих складнощів успішно інтегруватися у суспільство, підвищити свій організаційний рівень, управлінські якості і не тільки. Бо тепер вони знають, як саме справитись з переживаннями на співбесіді, як навчитися голосніше говорити, які вправи потрібно робити, щоб покращити пам’ять.

Беріть участь і ви в наших наступних заходах! Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

? Дізнавайтесь інформацію стосовно набору учасників на наші курси та заходи за телефоном: +38 (066) 171 30 15, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_отриманнямікрокомпетенцій#gogle87