Онлайн майстер-клас “Кавовий живопис”

Чи любите ви каву настільки, що готові нею малювати??

Мабуть, ви раніше і не здогадувалися, що можна заварити ароматної кави, але не смакувати її, а занурити в неї пензлик і намалювати дивовижну картину.

Ми впевнені, що вам сподобається! Тож перемикайтесь з буденних справ на малювання та спробуйте незвичну техніку живопису, яку ви потім з легкістю зможете повторити самостійно, бо вже матимете потрібні навички.

На майстер-класі “Кавовий живопис” будемо створювати монохромну картину, використовуючи каву, какао та корицю та під керівництвом Світлани Базилевич, засновниці арт-студії «Ліхтарик» @lihtaryk_artstudio ви:

? почуєте цікаву розповідь про те, як саме виник такий незвичний для нас спосіб малювання ароматним напоєм;

? дізнаєтесь основні правила малювання кавою;

? отримаєте новий творчий досвід;

? відпочинете та цікаво проведете вільний час разом зі своїми дітьми.

Майстер-клас побудований таким чином: художниця розповість про всі принципи роботи з матеріалом, ви поринете в незвичний процес створення краси, а після заходу зможете насолодитись створеною власноруч картиною і за бажанням продовжите свої творчі експерименти самостійно.

?? Реєструйтесь прямо зараз за посиланням
https://forms.gle/A8DTCXhwB8jjxm368

?Час проведення: 21 серпня 2022 року 9:30-11:00. Реєстрація діє до 18 серпня 2022 року.

? Місце проведення: онлайн на платформі zoom.️

❗Участь у творчих майстер-класах безоплатна.️️

❗ Важливо! Перед участю в майстер-класі оберіть тему живопису, підготуйте необхідні матеріали: міцно заварену каву, порошок какао та кориці, пензлик круглий №4 та 1 (в ідеалі), стаканчик з водою, акварельний папір.

? Додаткова інформація за тел.: +38 (066)255-04-11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_творчімайстеркласи