Курс “Google tools”

А чи знаєте ви, що Google – це не лише пошукова система? Що завдяки його інструментам можна набагато швидше персоналізувати інформацію та швидко налаштувати доступ до неї з будь-якого гаджету? ?

Як, ще не в курсі? То прийшов час навчитися використовувати всі сервіси та можливості Google на сто відсотків та вирішувати свої робочі та повсякденні завдання набагато швидше!
???

Модераторка курсу “Google tools” Оксана Луньова ознайомить вас з деякими сервісами та інструментами Google:

? Google диск;

? Google карти;

?Google документи, таблиці, форми, презентації;

? Google клас;

? Google календар, пошта, контакти;

? Google Keep;

? Google фото.

Будьте певні, що набуті навички, допоможуть вам швидко і без паніки налаштувати доступ до важливої інформації з будь-якого девайса. Ви зможете впевнено використовувати кожен з Google інструментів. А набуті знання будуть підкріплені сертифікатом про проходження курсу.

?? Реєструйтесь за посиланням   https://forms.gle/V15Az4TLmaqvXo7J8 та ставайте одним зі слухачів триденного курсу, а після навчання працюйте з будь-якими з вищевказаних сервісів без проблем і труднощів!

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

? Час проведення: з 5-8 вересня 2022 року з 18:00 до 19:30.Реєстрація діє до 2 вересня 2022 року.

? Місце проведення: онлайн на платформі zoom

❗ Навчання на курсі “Google tools” безкоштовне.

? Додаткову інформацію дізнавайтесь за телефонами: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_googletools