“Створення знімальних майданчиків для зйомки відеоконтенту в соцмережі”

Якщо у вас є мрія зробити свій відеоблог і просувати себе як спеціаліста, свої послуги або товари в соціальних мережах – вам потрібно вміти не тільки монтувати відеоролики. Важливе розуміння того, де і як саме створюються ці відеоролики.

Відвідайте захід неформальної освіти з отримання мікрокомпетенцій, а саме: “Створення знімальних майданчиків для знімання відеоконтенту в соцмережі”, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” на громадському майданчику “GOGLE 87” та зрозумійте, як саме повинен виглядати знімальний майданчик, яке обладнання повинен містити, та що є головним для знімання якісного матеріалу і подальшого монтажу.

Під час заходу ви навчитесь:

● створювати якісний контент за допомогою своїх мобільних телефонів;

● робити якісний відеоконтент для соціальних мереж;

● працювати з ліцензійним контентом;

● монтувати самостійно відзнятий матеріал.

Ви опануєте знімання відео на штатив в різних локаціях і спробуєте записати звук на петличний мікрофон. Це допоможе вам в майбутньому вести свій блог або стати цінним працівником в smm-компаніях та рекламних агенціях.

Отже, реєструйтесь за посиланням https://forms.gle/WrFGHM9pC4S5UFqM8 та чекайте дзвінка нашого адміністратора!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

⏰ Час проведення заходу: 15 серпня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 14 серпня 2022 р.)

? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.

❗ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.Участь можуть брати підлітки від 18 років та мешканці Кропивницького і Кіровоградської області.

Додаткова інформація за тел.: +36 (050) 062 20 22; +38 (066) 255-04-11, +38 (050) 992-36-74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_отриманнямікрокомпетенцій#gogle87