Вічуйте впевненість перед камерою. Тренінг “Я в кадрі”

Багатьом виходити природно та невимушено у кадрі дається легко, а для деяких – це справді проблема. Ми допоможемо вам відчувати себе впевнено перед камерою!??

Приходьте на наш тренінг “Я в кадрі”, який є одним з низки офлайн заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися і вдосконалюватися. Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (16 серпня 2022 року).

На тренінгу, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” кожен з учасників отримає:

● базові знання роботи в кадрі,

● розуміння того, як саме застосовувати отримані навички у повсякденному житті,

● прокачає власну креативність,

● та розвіє невпевненість.

Спеціальний гість заходу – Володимир Крутоус, редактор, журналіст, телеведучий та керівник студії «Ку-раж» поділиться з вами рекомендаціями, які допоможуть зрозуміти, на що необхідно звернути увагу в першу чергу, працюючи на камеру та пропрацює з вами ефективні вправи, які допоможуть вам відчувати себе в кадрі впевнено.

Під час заходу ви навчитесь враховувати всі важливі аспекти роботи в кадрі, зрозумієте як бути в контакті з уявною аудиторією та контролювати свої емоції. Бо саме від вас, як об’єкта зйомки залежатиме, чи буде ролик цікавим та професійним.

Розширте власні можливості – реєструйтесь за посиланням https://forms.gle/vYFJY8N7DRymdYk26

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

? Час проведення заходу: 16 серпня 2022 року о 16:30-19:30 (реєстрація до 8 серпня 2022р.)

? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.

❗ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.Участь можуть брати діти, підлітки, ВПО та мешканці Кропивницького і Кіровоградської області.

? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255-04-11, +38 (050) 992-36-74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_особистийрозвиток#gogle87