Відбувся захід неформальної освіти з отримання мікрокомпетенцій “Створення знімальних майданчиків для знімання відеоконтенту в соцмережі”.

«Скажіть, як порізати відео-доріжку, бо в мене тут не виходить?», «А як зробити гучніше звук?», «Як зробити перехід з гучного звуку на тихий і навпаки?» – подібні питання лунали вчора на нашому заході неформальної освіти з отримання мікрокомпетенцій “Створення знімальних майданчиків для знімання відеоконтенту в соцмережі” від учасників.

Жодне з питань не залишилось без відповіді тренера. А заняття вийшло настільки цікавим та різноманітним для учасників:

✅ дізнались, як саме монтувати локації для зйомки на вулиці, в приміщенні та чим вони відрізняються;

✅ навчилися виставляти кадр по композиції;

✅ спробували самостійно відзняти матеріал на свій телефон;

✅ навчилися працювати зі штативом та петличним мікрофоном;

✅ застосували отримані навички на практиці під час монтажу відео – завантаження відео у проєкт, нарізка, робота з відеопереходами.

Учасники відмітили, що отримали гарну базу зі зйомки та монтажу відео, практику роботи з програмою монтажу. Сподіваємось, отримані знання та навички вмотивують їх глибше вивчати нову справу для подальшої віддаленої роботи у сфері створення візуального контенту.

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!??

Та беріть участь в наших наступних заходах!

Дізнавайтесь інформацію стосовно набору учасників на наші курси та заходи за телефоном: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_отриманнямікрокомпетенцій#gogle87#СКЦЗадзеркалля#ngozadzerkallya