Відбулося перше заняття з курсу “Арт-терапія”

Друзі, а чи знаєте ви, що арт-терапія надає можливість кожному виразити себе «іншими голосами»: рухами, кольорами, формами, пластикою, матеріалом, ландшафтом?

Коли ж це можливо робити під керівництвом професійного психолога, сертифікованого тренера та арт-терапевта – це дає дійсно позитивно неочікуваний результат.Саме це ми побачили під час першого заняття тривалого курсу “Арт-терапія”, яке відбулось вчора і зрозуміли, що вже навіть після першого заняття можна стабілізувати свій внутрішній стан, зменшити переживання та негативні реакції на певні події.??



Неймовірно, але присутні навчились:

✅ проживати власний травматичний досвід,

✅ ідентифікувати та усвідомлювати витіснені почуття,

✅ формувати нові образи,

✅ опрацьовувати більш здорові копінгові стратегії.

Завдяки відвідуванню арт-терапевтичного заняття учасники в подальшому житті вже знають як саме поступово набувати внутрішньої сили, усвідомлювати своє цілісне «Я», розвивати здібність давати підтримку собі та своїм близьким та розширювати свій репертуар адаптаційних захисних реакцій, які їм потрібні вже сьогодні.

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!?

Беріть участь в наших наступних заходах!

Дізнавайтесь інформацію стосовно набору учасників на наші курси та заходи за телефоном: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram @development_platform_smr.

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_арттерапія