Практичні навчики роботи в кадрі отримано!

Сьогодні більшість людей впевнено або не дуже виступають на камеру, однак не кожен з них знає елементарні базові правила роботи в кадрі, не вміє знімати напругу в критичних ситуаціях та виходити з них на коні.?

Чого не сказати про учасників, які сьогодні відвідали наш офлайн захід неформальної освіти з особистісного розвитку “Я в кадрі”.

На громадському просторі “Gogle87” зібрались мешканці майже зі всієї України – Кропивницького, Щастя, Харкова, Каховки, Лиману, Бахмуту, Слов’янську та Херсону, які з неприхованою цікавістю прослухали тренінг професійного редактора, журналіста та телеведучого щодо основних правил виступів перед камерою.

Отже, потрібні знання та дієві поради отримано!??

Відтепер наші слухачі можуть вільно поводити себе перед камерою та перед групою людей. І що б не чекало на них у майбутньому – чи то власний блог в Instagram, TikTok або YouTube, виступи на сцені або інтерв’ю з журналістами – вони з легкість зможуть застосувати отриманий досвід в усіх цих ситуаціях. І це – найголовніше! Бо ми розуміємо, що заходи організовані нашою громадською організацією “Платформа розвитку “СМР”, допомагають українцям не тільки в професійному розвитку, а й в повсякденному житті.?

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

Та беріть участь в наших наступних заходах!

? Дізнавайтесь інформацію стосовно набору учасників на наші курси та заходи за телефоном: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_особистийрозвиток#gogle87#СКЦЗадзеркалля#ngozadzerkallya