Робота з суфлером під час створення відеоконтенту

Друзі, а ви помічали під час перегляду новин та телепередач, що ведучий з екрану говорить ніби особисто з вами?

І це майже правда, бо камера ховається за склом телесуфлера – все влаштовано так, що людина бачить літери, але не бачить камеру. І, навпаки, камера бачить ведучого, але не бачить літери.

Тут важливо дивитися саме в камеру. Цікаво те, що більшість глядачів розуміють, що текст зчитується, але повірити в це складно, бо все робиться дуже професійно.

Тому, кожному, хто займається відеоблогом, потрібно вміти працювати з суфлером, важливо вміти без запинки вимовляти потрібний текст. Робити це виразно та чітко.

Саме роботі з суфлером будуть навчатись учасники нашого заходу неформальної освіти з отримання мікрокомпетенцій, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” під час наступної зустрічі на громадському майданчику “GOGLE 87” м. Кропивницький 22 серпня 2022 року.

Також будемо продовжувати вчитись створювати якісний контент, вдосконалювати вже отримані раніше навички монтажу – знімати та монтувати, монтувати й знову знімати.

Отже, реєструйтесь за посиланням https://forms.gle/mpsv54m8wJv5ZMRU8 та готуйтесь читати великі об’єми тексту з екрану суфлера!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

?Час проведення заходу: 22 серпня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 20 серпня 2022р.)

? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.

❗ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне. Участь можуть брати підлітки від 18 років та мешканці Кропивницького і Кіровоградської області.

?Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_отриманнямікрокомпетенцій#gogle87#СКЦЗадзеркалля#ngozadzerkallya