Робота в кризу: ефективні комунікації й продажі

Навчіться професійно розвивати свій бізнес чи власний бренд на практикумі, який дасть вам інструменти перетворення кризи на нові можливості!

Візьміть участь в тренінгу “Робота в кризу: ефективні комунікації й продажі”, який є одним з офлайн заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися і вдосконалюватися.

Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (23 серпня 2022 року).

На офлайн-заході, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” ви:

? дізнаєтесь правила кризового позиціювання,

? почуєте про тенденції розвитку в режимі воєнного часу,

? розберетесь в понятті “екологічна реклама”,

? попрацюєте з тригерами, які псують репутацію та продажі,

? дізнаєтесь, чому сьогодні громадянська позиція важливіша за експертну, отримаєте 10 рятівних SMM-порад для розвитку вашого бізнесу у 2022 році.

Отже, приходьте та дізнайтесь, як варто вибудовувати комунікації під час кризового періоду і працюйте, доки інші закриваються і скорочують персонал, захоплюйте звільнені сегменти ринку.Реєструйтесь за посиланням
https://forms.gle/kymunVUDasQeA5Xz6 та пам’ятайте: те, що ви робите зараз, визначає ваше майбутнє і майбутнє вашої власної справи.

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

?Час проведення заходу: 23 серпня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 21 серпня 2022р.)

? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.

❗ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.Участь можуть брати діти, підлітки, особи ВПО та мешканці Кропивницького і Кіровоградської області.

? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР”” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_особистийрозвиток#gogle87#СКЦЗадзеркалля#ngozadzerkallya