Запрошуємо на офлайн-захід «Все про біг: поради для початківців, розминка і заминка»

Здоровий спосіб життя – це легко!?‍♀️

Друзі, а чи знаєте ви, що час, витрачений на біг, – це час, витрачений на зниження стресу, занепокоєння, депресії та напруги? Якщо ви навіть не замислювались про це – час прийшов!
? Приходьте на наш офлайн-захід «Все про біг: поради для початківців, розминка і заминка», який є одним з низки заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися та вдосконалюватися. Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (20 вересня 2022 року).

На офлайн-заході, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” на вас чекає практичне заняття, де ми розберемо вправи для розігріву. Але спочатку ви дізнаєтесь про:
? користь бігу для всього організму,
? те, як саме біг впливає на серце та судини,
? користь бігу для органів дихання,
? як саме біг лікує від стресів та поганого настрою,
? користь бігу для опорно-рухового апарату,
? те, що потрібно знати якщо хочете схуднути за допомогою бігу,
? правильний одяг для пробіжки,
? правильне харчування для бігунів.

Модераторка заходу не тільки торкнеться теоретичних питань, а й на практиці під час спільної пробіжки разом із вами пропрацює весь комплекс вправ для розігріву. Завдяки заняттю стретчінгом та вечірній пробіжці ви відчуєте, як саме потрібно самостійно знімати денний вантаж проблем, певне нервове напруження та отримувати розслаблення після робочих буднів.

Важливо ❗️ Для участі у пробіжці та стретчінгу необхідно взяти з собою на захід зручний спортивний одяг (бажано з синтетичного матеріалу) та спортивне взуття. Також просимо взяти пляшку води, взуття та змінний одяг, який ви одягнете після заходу.

Отже, реєструйтесь за посиланням ? https://forms.gle/Jh7RXCVbqxGghERAA ?, приходьте та мотивуйте себе та своїх рідних до формування здорового способу життя!??

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

? Час проведення заходу: 20 вересня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 19 вересня 2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
В заході можуть брати участь мешканці та гості Кропивницького і Кіровоградської області від 15 років разом із дітьми (в приміщенні хабу є облаштований простір, де діти можуть з користю провести час, поки ви отримуєте нові навички).
? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_особистийрозвиток #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallya