Стартує набір на другий курс “Комп’ютерна грамотність”

Проводьте свій час за монітором комп’ютера продуктивно!

Реєструйтесь на Курс “Комп’ютерна грамотність” , який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР”. Після відвідування занять ви опануєте базові навички роботи з комп’ютером та основні офісні програми. Навчання проходитиме в онлайн-форматі, тому долучитись можуть громадяни з будь-якого куточка України!

Після навчання на курсі ви розберетесь у стандартних можливостях комп’ютера й станете його повноцінним користувачем та познайомитесь з:
➕ складовими комп’ютера,
➕ операційною оболонкою Windows,
➕ основними офісними програмами (Word, Excel),
програмою Power Point.
Також ви почнете працювати в мережі Інтернет, як впевнений користувач, і застосовувати отримані знання на роботі й вдома.??

Курс “Комп’ютерна грамотність” розрахований на початківців віком від 18 років. Досвідчена викладачка Оксана Лунева навчить вас правильно поводитись з ПК та операційною системою, розповість нюанси безпечної роботи та продуктивного проведення часу за монітором.

Щоб долучитись до навчання заповніть реєстраційну форму за активним посиланням у шапці профілю ? або скопіюйте це посилання https://forms.gle/2P9LebeKWMSg8jgUA, додайте його до свого браузера, заповніть та після дзвінка адміністратора отримайте лист підтвердження участі на свою поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

? Час проведення: з 10 жовтня 2022 р., 17:30 – 19:00 (реєстрація до 7 жовтня 2022 року).
? Місце проведення: онлайн-зустріч на платформі Zoom.
❗️ Відвідування курсу “Комп’ютерна грамотність” безоплатне.
? Додаткова інформація за тел.: +38(066) 255 04 11; +38(050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_IT_грамотність