Набір на офлайн-захід “Емоційний інтелект”

Бажаєте досягти успіху на роботі та налагодити стосунки в сім’ї?? Прокачайте свій емоційний інтелект разом з ГО “Платформа розвитку “СМР”!

?‍♀️? Приходьте на наш офлайн-захід «Емоційний інтелект: поняття, рівень та регулювання», який є одним з низки заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися та вдосконалюватися. Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (4 жовтня 2022 року).

EQ – це вміння зчитувати емоції та керувати ними, відчувати мотивацію та справжні бажання. Завдяки йому ми можемо у рази підвищити ефективність, налагоджувати взаємовідносини з оточенням, ставати впевненішими у собі, а головне – протягом всього життя ми можемо регулювати та підвищувати свій ЕQ.

Тому, якщо вас турбує невпевненість у собі та своїх діях, ви схильні до надмірної критики та не завжди можете знаходити спільну мову з оточенням – наш захід те, що вам сьогодні потрібно!

Приходьте та познайомтесь з поняттям ЕQ, навчіться визначати його рівень розвитку, регулювати свій емоційний стан залежно від цілей та отримайте навички управління відносинами з людьми.

Після участі в заході вам буде легко:
● сприймати критику,
● рухатись далі, навіть якщо ви зробили помилку,
● говорити ні, коли це дійсно потрібно,
● знаходити компроміс,
● вміти слухати,
● знати, чому ви робите те, що робите,
● розуміти інших.
Отже, чекаємо вас на заході!

Реєструйтеся за посиланням ? https://forms.gle/MjH3dQ6Ubo2k7ri48 ?
Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!
? Час проведення заходу: 04 жовтня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 03 жовтня 2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
В заході можуть брати участь мешканці та гості Кропивницького і Кіровоградської області від 18 років разом із дітьми (в приміщенні хабу є облаштований простір, де діти можуть з користю провести час, поки ви отримуєте нові навички).
? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР”” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_особистийрозвиток #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallya