Офлайн-захід для ВПО та приймаючої громади “Сумська область – Кропивницький”

Ви раніше мешкали в Сумській області, та вимушені були переїхати до Кропивницького??
???Скористайтесь можливістю зустріти своїх співвітчизників на інтеграційному офлайн-заході для ВПО та приймаючої громади “Сумська область – Кропивницький”, який відбудеться 6 жовтня 2022 року о 16:00 на громадському майданчику “Gogle 87”.
На цій зустрічі ви познайомитесь з новими друзями та отримаєте корисну інформацію, яка допоможе вам швидше адаптуватись до міста, традицій приймаючої громади й отримати необхідну та дуже важливу інформацію про ресурси для майбутнього життя!

Інтеграційний офлайн-захід для ВПО та приймаючої громади “Сумська область – Кропивницький” буде дуже корисний та цікавий кожному з вас, бо тут ви не тільки знайдете однодумців, а й:
● дізнаєтесь про культурні традиції;
● дізнаєтесь про особливості та неформальні традиції регіону;
● отримаєте рекомендації щодо власної гуманітарної стратегії;
● долучитесь до розробки соціально-культурної карти для ВПО;
● отримаєте необхідну психоемоційну підтримку.
Кожен з присутніх отримає корисну інформацію про соціальні та гуманітарні центри міста Кропивницького та Кіровоградської області, соціально-економічні характеристики Кіровоградщини та актуальну ресурсну підтримку. Це допоможе вам скоріше пристосуватись до нового місця проживання, повноцінно доєднатись до всіх можливих ресурсів допомоги та познайомитись з новими друзями.

Реєструйтесь на захід за посиланням ?https://forms.gle/CEs96dvTBKPZNjvk8 ?

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

? Час проведення: 6 жовтня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 5 жовтня 2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати ВПО з Сумської області та представники приймаючої громади разом із дітьми (в приміщенні хабу облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході).
? Додаткова інформація за тел.: +36 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_інтеграціявпо #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallya