ГО “Платформа розвитку “СМР” продовжує підтримувати молодих людей, які реалізують суспільно-значущі ініціативи в Луганській області та Україні через проєктну діяльність.

З 2020 року ми почали реалізацію проєкту “Академія можливостей” на платформі громадського майданчика “ХочуБуду” в місті Сєвєродонецьк. Сьогодні ми продовжуємо навчати допомагати та розвитку мешканців Кропивницького, організовуючи офлайн заходи на громадському майданчику “Gogle87”. Це зовсім новий простір, який надає додаткові можливості, сучасні знання та навички, нові компетенції та психосоціальну допомогу, яка сьогодні так потрібна людям для продовження життя та побудови успішної кар’єри в майбутньому!
Під час реалізації проєкту “Академія можливостей 2.0” ми навіть не очікували на такий попит, та мали змогу охопити понад 3000 осіб під час організації 232 культурних, освітніх та громадських заходів, як в офлайн, так і в онлайн-форматі.

Долучаючись до навчання на наших курсах та заходах неформальної освіти, відвідуючи творчі майстер-класи, мотивуючі заходи та регіональні форуми кожен охочий має змогу провести свій час не тільки корисно, а й розвинути свій потенціал та творчі здібності й знайти однодумців і друзів.
Отже, якщо ви також хочете отримати новий досвід та розвинути свої професійні навички – приєднуйтесь до нас у фейсбуці @DevelopmentPlatformSMR та інстаграмі @development_platform_smr. Ви знайдете заходи та курси, які будуть цікаві саме вам. Слідкуйте за нашими анонсами та реєструйтесь на наші івенти за посиланням https://taplink.cc/dpsmr2022.


Обирайте можливости та будуйте майбутне разом з ГО “Платформа розвитку “СМР”!


? Додаткова інформація за тел.: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74 у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

#smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2_0 #smrрозвитокукраїни #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallyaЖиття