Криза – не вирок, це лише можливість знайти нову точку зростання!☝️

Саме це ми будемо обговорювати під час нашої наступної зустрічі. Такої інформації, як на нашому офлайн-заході, ви не знайдете в інтернеті й на курсах з розвитку. Бо цей тренінг побудований на успішному багаторічному досвіді модератора заходу з вирішення публічних криз. Тому, якщо під час ведення бізнесу ви стикаєтесь з проблемами пов’язаними з кризою, то вам потрібен цей тренінг. Відвідайте наш захід й не дайте кризі змусити вас відмовитись від ваших планів та мрій!

? Приходьте на офлайн-захід «Криза в бізнесі: як недоліки перетворити на можливість», який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР”, що є одним з низки заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися та вдосконалюватися. Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (18 жовтня 2022 року).

Тут ви навчитесь не тільки реагувати на кризу, як на можливість, освоїти інструменти розв’язання проблем, а й:

? прямо під час тренінгу вирішите власну уявну чи реальну кризову проблему;
? дізнаєтесь, як контролювати емоції в кризу;
? отримаєте алгоритм дій у розв’язанні проблеми.

Отже, реєструйтесь за посиланням ? https://forms.gle/anSnmLmCU73LLnoC9 ?, приходьте, плануйте свої подальші кроки ведення бізнесу та станьте успішними попри всі негаразди!??

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

? Час проведення заходу: 18.10.2022 року, 16:00-19:00 (реєстрація до 17.10.2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.

❗️ Участь в заході безоплатна.

Участь можуть брати мешканці та мешканки Кропивницького та Кіровоградської області, які ведуть власні сторінки чи блоги в соцмережах: блогери, лідери думок, громадські активісти, політики, власники бізнесу, ТОП-менеджмент компаній, маркетологи, піарники та SMM-ники.

? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_отриманнямікрокомпетенцій #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallyaЖиття