Запрошуємо вас на всіма очікуваний онлайн-захід “Жива бібліотека”, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” 24 жовтня 2022 року.

Ламаємо систему старих стереотипів разом з відомою українською співачкою!
Запрошуємо вас на всіма очікуваний онлайн-захід “Жива бібліотека”, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” 24 жовтня 2022 року.
В якості спікерки на захід запрошено неймовірну українську співачку Аліну Паш реперку, фіналістку шостого сезону шоу «X-Фактор», переможницю Національного відбору на «Євробачення-2022» з піснею «Shadows of Forgotten Ancestors» (укр. «Тіні забутих предків»).
Ця тендітна українка ламає систему старих стереотипів, поширених у всьому світі. Завдяки своєму автентичному стилю виконання пісень вона запалює слухачів внутрішньою музикою, надихає на розвиток та просування вперед. Народжена у маленькому українському селі, Аліна Паш виховувалась на основі архаїчних карпатських традицій, що сформувало її незалежний дух з глибоким корінням у неповторній Батьківщині. Зараз за спиною артистки десятки релізів, виступи в Україні та далеко за її межами, першість у преміях і велика команда її лейблу Bitanga Blood.
Аліна не з чуток знає, як складно українським бійцям на передовій, адже нещодавно батько виконавиці пішов добровольцем на фронт. Вона не зупиняється на досягнутому – вона підтримує Україну, дає благодійні концерти у європейських містах на підтримку України та українців, що опинилися у різних куточках світу. Одну з нових пісень – “Heaven”, співачка присвятила вбитим Росією українським дітям.

Це тільки мала частина великого списку заслуг. Приходьте на зустріч та поспілкуйтесь зі співачкою наживо, дізнайтесь історію життя та розвитку співачки, почуйте неймовірні факти, що допомогли їй стати тою, ким ми її знаємо сьогодні.
Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

Реєструйтесь на захід за посиланням https://forms.gle/78FgHNweeX3LWdQS9 та готуйте заздалегідь питання, які ви зможете поставити співачці під час заходу.

? Дата: 24 жовтня 2022 року, 17:30 – 19:00.
? Місце проведення: жива зустріч на онлайн платформі ZOOM (ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).
Дедлайн реєстрації 23 жовтня 2022 року.
Відвідування заходу “Жива бібліотека” безоплатне. Вікових обмежень немає.
? Додаткову інформацію дізнавайтесь за тел.: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_живабібліотека