Відкривай для себе Кропивницький та Кіровоградщину!?

ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує всіх охочих, хто переїхав до Кіровоградської області, та місцевих, на інтеграційний офлайн-захід для переселенців та приймаючої громади “Кропивницький музичний”, який відбудеться 27 жовтня 2022 року о 16:00 на громадському майданчику “GOGLE 87”.

На зустрічі вимушеним переселенцям буде надано інформацію про соціально-економічні характеристики приймаючої громади, ресурсну підтримку, соціальні та гуманітарні центри міста Кропивницький та Кіровоградської області. Також учасників та учасниць ознайомлять з культурними традиціями регіону, нададуть рекомендації щодо гуманітарної стратегії та розберуть соціально-культурну карту.

Тут ви отримаєте не тільки інформацію щодо культурного життя, поради для відновлення внутрішніх ресурсів засобами малювання, нейрографії, скетчингу та арт-терапії, а й психоемоційну підтримку. Також дізнаєтесь про соціальні та гуманітарні центри міста та Кіровоградської області. Це допоможе вам швидше пристосуватись до нового місця проживання, повноцінно доєднатись до всіх можливих ресурсів допомоги, та знайти нових друзів.

Інтеграційна зустріч для переселенців та приймаючої громади “Кропивницький музичний” — буде цікавою та корисною, бо ви отримаєте:
? знання особливостей та неформальних традицій приймаючої громади;
? вміння розробляти індивідуальну гуманітарну стратегію;
? емоційне спілкування в дружній атмосфері;
? карту гуманітарних та ресурсних центрів;
? підтримку групи та підтримку психолога за потреби.

Реєструйтесь на захід за посиланням ? https://forms.gle/C3DKNQVrwedzyZVi9 ?
Обирайте можливості, будуйте майбутнє!?
? Час проведення: 27 жовтня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 26 жовтня 2022 р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м. Кропивницький, Гоголя, 87
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати родини з дітьми та переселенці в Кропивницькому і Кіровоградській області до 20 осіб – в приміщенні хабу є облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході.
? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_integration #СКЦЗадзеркалля