Створіть свій образ самостійно та будьте яскравою кожен день!?


Будьте прекрасні кожного дня і вдома, і на роботі: навчіться робити макіяж та стильну зачіску, отримайте інформацію про тренди, що існують в б’юті-індустрії, та дізнайтеся, як правильно підібрати засоби для догляду за своєю шкірою, обличчям і волоссям.
? Приходьте на офлайн-захід «Основи жіночої краси: майстер-клас з макіяжу та стильної зачіски», який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР”. Цей захід є одним з низки заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися та вдосконалюватися. Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (25 жовтня 2022 року).
Тут ви отримаєте багато корисної інформації й лайфхаків від професійного візажиста та:
? навчитесь підбирати косметичні засоби за типом шкіри, віком, кольоротипом;
? навчитесь правильно підкреслювати своє обличчя за допомогою косметики та зачіски;
? дізнаєтесь про правила і техніку нанесення макіяжу;
? навчитесь доглядати за волоссям в холодну пору року;
? дізнаєтесь як власноруч собі зробити стильну зачіску.

Після відвідання заходу учасники та учасниці навчаться робити сучасний макіяж, підкреслювати форму брів, зможуть правильно підбирати і наносити косметику та доглядати за волоссям, і робити собі гарну зачіску!?‍♀️‍
Реєструйтесь за посиланням ?https://forms.gle/HDPjRuPv9V7k1X2w6 ?, приходьте та ставайте ще більш красивішими!
Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!
? Час проведення заходу: 25.10.2022 року, 16:00-19:00 (реєстрація до 24.10.2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Участь в заході безоплатна.
Участь можуть брати повнолітні мешкаанці та мешканки Кропивницького та Кіровоградської області, які хочуть підняти самооцінку, навчитися бути привабливими та впевненими в собі.
? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_особистийрозвиток #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallyaЖиття