«Знайти спільну мову з кожним: це просто»

Якщо ви хочете отримати інструменти ефективної комунікації, навчитись їх правильно використовувати та познайомитися з правилами й методами знаходження спільної мови з іншими людьми, то скоріше реєструйтесь на офлайн-захід «Знайти спільну мову з кожним: це просто», який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР”.
Цей захід є одним з низки заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися та вдосконалюватися. Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” у м. Кропивницький 1 листопада 2022 року.
Досвідчена тренерка, яка має двадцятирічний досвід у комунікаціях і управлінні, познайомить вас з інструментами побудови ефективної комунікації, розповість правила та пояснить методи знаходження спільної мови з іншими людьми:
✅ ви отримаєте інформацію стосовно поняття комунікації, видів комунікації, принципу ефективної комунікації та умов за яких вона можлива;
✅ опануєте принципи ненасильницької комунікації;
✅ поповните свій запас методами ефективного спілкування;
✅ навчитеся розрізняти емоціо і раціо.

Отже, навчайтесь разом із нами, досягайте успіху, реалізуйтесь у соціумі! Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!??
Реєструйтесь за посиланням ? https://forms.gle/Gyy4GMf8fMR3rctw7 ?
? Час проведення заходу: 01.11.2022 року, 16:00-19:00 (реєстрація до 31.10.2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Участь в заході безоплатна.
Участь можуть брати мешканці Кропивницького та Кіровоградської області.
? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_особистийрозвиток #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallya