Вітаємо учасників та учасниць онлайн-заходу “Особливості працевлаштування в кризові часи” зі здобутими новими та корисними знаннями й навичками з працевлаштування в кризу!?

На занятті учасники дізнались про потрібні сьогодні дієві способи пошуку себе у самозайнятості та майбутньому працевлаштуванні й отримання доходу, про реальну ситуацію на ринку праці та лайфхаки, за допомогою яких вони тепер зможуть успішно пройти співбесіду та отримати роботу.
Головне те, що тепер вони готові до працевлаштування, бо мають правильно оформлене резюме та мотиваційний лист, які вони можуть за потреби надати роботодавцям.
Сподіваємось, що більшість з наших слухачів скористуються порадами й невдовзі знайдуть роботу та розкажуть про свій досвід пошуку роботи.✍️

Друзі, якщо вам також цікавий цей захід – звертайтесь до нас за додатковою інформацією за телефонами: +38 (066) 171 30 15, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_особливостіпрацевлаштування