Додайте мелодійного звучання осіннім будням!?

ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує всіх охочих, хто переїхав до Кіровоградської області, та місцеве населення на інтеграційний офлайн-захід для переселенців та приймаючої громади “Кропивницький творчий”, який відбудеться 4 грудня 2022 року о 16:00 на громадському майданчику “GOGLE 87”.

На цьому заході ви отримаєте психоемоційну підтримку, інформацію стосовно культурного життя, засоби для відновлення внутрішніх ресурсів за допомогою малювання, нейрографії, скетчингу та арт-терапії. Також дізнаєтесь про наявність соціальних та гуманітарних центрів міста та взагалі Кіровоградської області, що допоможе вам якомога швидше пристосуватись до нового місця проживання.
Чому цей офлайн-захід дуже цікавий та корисний не тільки через те, що ви поспілкуєтесь в теплому та дружньому колі людей, а й:
✅ отримаєте інформацію про художні колективи, театральні студії Кропивницького;
✅ дізнаєтесь про можливості творчої самореалізації;
✅ отримаєте навички творчої самопідтримки в домашніх та родинних умовах;
✅ зможете розробити свою індивідуальну гуманітарну стратегію;
✅ отримаєте можливість почати новий етап своєї творчості.

Отже, приходьте, відпочиньте та отримайте додаткові ресурси для відновлення вашого емоційного стану!

Реєструйтесь на захід за посиланням ? https://forms.gle/Dij1xhxo74mxxhLz9.
Обирайте можливості, будуйте майбутнє!?
? Час проведення: 4 грудня 2022 року о 12:00-15:00 (реєстрація до 3 грудня 2022 р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м. Кропивницький, Гоголя, 87
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати переселенці з Кіровоградської області та представники приймаючої громади разом із дітьми – в приміщенні хабу є облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході.
? Додаткова інформація за телефонами: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_integration #СКЦЗадзеркалля