ГО “Платформа розвитку “СМР” оголошує тендер на відбір постачальника послуг з організації заходів в рамках проєкту у місті Дніпро

ГО “Платформа розвитку “СМР” оголошує тендер на відбір постачальника послуг з організації заходів в рамках проєкту «Регіональний план 1325 в дії у Луганській області (План 1325 в дії)» у місті Дніпро.

Учасники тендеру: організації або фізичні особи-підприємці, які мають позитивний досвід забезпечення проведення заходів різного рівня – локальні, масові, представницькі, зокрема, для громадських організацій та благодійних фондів.

Під час війни у зв’язку з повітряними тривогами і ракетними обстрілами, постачальник, який надаватиме ГО “Платформа розвитку “СМР” послуги із забезпечення проведення заходів (публічних заходів / тренінгів / семінарів), бере на себе відповідальність за якість надання послуг у безпечних приміщеннях, а також гарантує забезпечення дотримання правил та норм безпеки.

Звертаємо увагу на те, що ГО “Платформа розвитку “СМР” шукає постачальника, який забезпечуватиме проведення заходів у місті Дніпро.

Обсяг роботи та терміни:

Передбачається, що після оголошення результатів тендеру, з обраним постачальником буде укладено договір на 11 місяців (листопад 2023 – вересень 2024 р.), за яким постачальник періодично буде організовувати проведення різноманітних заходів (конференції, тренінги, зустрічі тощо), а саме може забезпечити виконання наступних робіт:

  • забезпечення відповідних умов та засобів для дотримання правил безпеки учасників, обумовлених воєнним станом;
  • організація місця проведення заходу та необхідного обладнання (ноутбук, проєктор, відеозв`язок, екран, фліпчарт тощо – за потреби);
  • забезпечення харчуванням (кава-паузи, обіди, вечері) для учасниць/ків заходів;
  • забезпечення реєстрації учасниць/ків;
  • забезпечення поселення учасниць/ків (за потреби);
  • забезпечення компенсації проїзду учасниць/ків (за потреби);
  • забезпечення необхідними канцтоварами (за потреби);
  • друк роздаткових матеріалів (за потреби);

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • Позитивний досвід забезпечення проведення конференцій, тренінгів, семінарів, презентацій, робочих зустрічей та круглих столів, конференцій, навчальних поїздок тощо;
  • Позитивний досвід співпраці з громадськими організаціями та благодійними фондами;
  • Наявність власної бази необхідного обладнання та засобів.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

1. Заповнену форму тендерної пропозиції за посиланням conference_service_1325, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника, дає інформацію по кожному пункту вимог до постачальника та розрахунок вартості послуг.

2. Попередній досвід постачальника у виконанні подібних завдань – список 3 організацій, яким було надано послуги з проведення заходів протягом останніх 2-х років, і до яких можна звернутися за рекомендаціями.

3. Для фізичних осіб-підприємців – документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги. 

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою sevmolrada@gmail.com  до 23:59 24 жовтня 2023 року включно із позначкою до теми листа «Тендер: конференц-послуги».

Результати відбору будуть оголошені 26 жовтня 2023 року.

Проєкт «Регіональний план 1325 в дії у Луганській області (План 1325 в дії)» реалізується  ГО “Платформа розвитку “СМР”   завдяки підтримці Уряду Королівства Нідерландів в  рамках проекту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби– місцеві рішення», що впроваджується Українським Жіночим Фондом».

#smr_sd_ua #1325ЖінкиМирБезпека #Коаліція1325