Вчора ми провели надзвичайно важливий тренінг на тему “Запобігання насильству за ознаками статі”.

Це була чудова нагода дізнатися більше про важливість гендерної рівності та способи боротьби з гендерно-зумовленим насильством.

Обговорили форми, види та прояви гендерно зумовленого насильства, фактори, що сприяють його появі, різні аспекти, включаючи правові, соціальні та особистісні.

Учасниці/ -ки тренінгу отримали цінні знання, які вони зможуть застосувати у своїх спільнотах, щоб створити безпечне середовище для всіх, незалежно від статі.

Окрема подяка тренерці – Олені Дорогавцевій та учасникам/ -цям за активну роботу під час тренінгу та готовність до змін.

До заходу також долучилися: заступниця голови облдержадміністрації – Катерина Безгинська та директорка Департаменту соціального захисту населення ЛОДА –Поліщук Елеонора.
Для нас це дуже цінна підтримка, дякуємо Вам!

Дякуємо всім, хто приєднався до нашого тренінгу. Ваша підтримка та участь є ключовими у створенні безпечного та рівного суспільства для всіх.

Захід реалізується завдяки підтримці Уряду Королівства Нідерландів в рамках проєкту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.