Відкриття нового спортивного майданчика в Широківській громаді!

У Широківській громаді Дніпропетровської області відбулася знаменна подія, яка змінить життя мешканок/ -ців на краще – відкриття першого багатофункціонального спортивного майданчика! До цього моменту в громаді не було подібного місця, де молодь та дорослі могли б займатися спортом та вести активний спосіб життя. 

Цей майданчик стане справжнім центром здоров’я, енергії та єдності, де кожен зможе розвивати свої спортивні таланти, підтримувати фізичну форму та просто насолоджуватися активним відпочинком. Ми впевнені, що новий спортивний майданчик стане улюбленим місцем зустрічей, тренувань та змагань для всіх вікових категорій.

Під час відкриття майданчика селищний голова Олександр Кокул висловив вдячність партнерам/ -кам та поліцейським, які доклали зусиль до створення цього майданчика, і особливо відзначив роль Тетяни Соломки у цьому процесі.

Оксана Луньова висловила подяку ГУНП у Дніпропетровській області та Програмі розвитку ООН (UNDP) в Україні за підтримку та співпрацю.

Ми вдячні представницям ПРООН: Анні Стороженко, аналітикині з верховенства права та громадської безпеки ПРООН в Україні та Світлані Рижковій, спеціалістці з громадської безпеки ПРООН в Україні, за глибоку підтримку та участь у цьому заході.

Олег Подтергер, поліцейський офіцер громади, також зазначив про важливість цього майданчика саме у цій громаді та подякував партнерам.
Також було продемонстровано вміння на спортивному знарядді від вихованців Широківського ліцею №1

Запрошуємо всіх мешканців відвідати новий спортивний майданчик і стати частиною здорового та активного життя Широківської громади!

Дякуємо всім, хто долучився до цього проєкту, і з нетерпінням чекаємо на нові перемоги та досягнення, які будуть здобуті спільними зусиллями!

Автор фото та відеоконтенту: Олександр Требухов

Ініціативу «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки» впроваджує ГО «Платформа розвитку «СМР» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.