Успішно завершено тренінг “Стратегії відбудови та розвитку громад”!

Ми з радістю повідомляємо, що наш тренінг, спрямований на надання учасникам/ -цям інструментів та знань щодо розробки ефективних стратегій відбудови та розвитку громад, успішно завершився. ????

Учасниці/ -ки отримали знання, які допоможуть підвищити якість життя мешканців/ -ок, розвивати інфраструктуру та забезпечувати сталий соціально-економічний розвиток громади.

Протягом двох днів учасники/ -ці змогли ознайомитися з ключовими викликами відновлення громад, міжнародним досвідом відновлення під час та після війни, а також з особливостями законодавчого врегулювання та документального оформлення стратегії відбудови та розвитку.

Особливу увагу було приділено гендерно орієнтованим підходам у розробці стратегії відновлення та пошуку ресурсів для її реалізації. Учасники/ -ці також зрозуміли, як протестувати стратегію на життєздатність.

Ми вдячні всім за активну участь та сподіваємось, що отримані знання та навички стануть у нагоді у вашій роботі!
Окремо дякуємо Галині Целовальниченко та Ользі Шулік.

Захід реалізується завдяки підтримці Уряду Королівства Нідерландів в рамках проєкту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

ЛуганщинаЖінкиМирБезпека #1325КоаліціяЛуганщина #1325_ПРОтиНАСильства #РівністьЗарадиБезпеки #smr_sd_ua

тренінг #відбудова #розвиток #громади