У Черкаській громаді Дніпропетровської області відбулися захоплюючі змагання з волейболу, де взяли участь поліцейські та молодь

Волейбол – це командна гра, де гравці повинні взаємодіяти між собою, передавати м’яч один одному та розуміти тактику команди. Гра розвиває навички співпраці та підтримує командний дух, а також сприяє фізичному розвитку.

Жителі та жительки громади активно вболівали за гравців, спрямовуючи їх на перемогу. Цікаво було спостерігати за напруженою грою, адже кожна команда прагнула перемогти. Це чудовий приклад того, як спорт об’єднує людей та створює позитивну атмосферу в спільноті.

Гравці кожної з команд показали майстерність та фізичну стійкість та, разом із вболівальниками, отримали масу позитивних емоцій.

Захід сприяв знайомству, налагодженню зв’язків та загальній довірі між представниками/ -цями громад та поліцейськими офіцерами громад. Активний та здоровий спосіб життя нині в тренді, а ще це дуже важливо для гармонійного розвитку кожної особистості!

Ініціативу «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки» впроваджує ГО «Платформа розвитку «СМР» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.Переглянути статистикуПросування допису