Знайомтесь із наступним нашим гостем – Артемом Кухаренко, який свого часу був наймолодшим головою села

Друже, а ти знаєш, що у живописному куточку Черкащини, у Золотоніському районі є Новодмитрівська ОТГ, в яку входить 14 сіл. І керує цією територіальною громадою 27-річний чоловік Артем Кухаренко.

Онлайн-захід “Вектор змін+”

Так, ти можеш бути не в курсі, але хлопець у своєму районі відомий, бо до цього очолював село, і як наймолодшого сільського голову його показували ледь не на всіх телеканалах нашої країни. Але відомим він став завдяки щоденній праці над собою – навчанню, розвитку і бажанню зробити кращим життя там, де живеш. Це йому вдалось:

  • безкоштовний wi-fi,
  • відремонтовані дороги,
  • укомплектовані навчальні заклади…

Саме таким стало село Подільське, що на Черкащині, яким керував наймолодший сільський голова України. 

Коли ми дізнались, скільки років нашому гостю було під час балотування на посаду сільського голови, то навіть не повірили – всього 22 роки. Бачите, все в нашому житті можливо. Однак ми не уявляємо які кроки треба було зробити, щоб досягти такого успіху, підняти свій край, аби людям громади стало жити набагато краще.

Артем хоче поділитися із тобою всім, що знає сам. Він готовий розповісти, як не опустивши рук, йти у владу, але в той же час зберігати незалежність.

І саме у тебе є можливість почути цю розповідь наживо – заповнюй реєстраційну форму за посиланням, стань учасником масштабнішого молодіжного форуму «Вектор змін+» та підключайся до панельної дискусії із молодим політиком.

* Відвідування онлайн-заходу “Вектор змін+” є безкоштовним.

Дата: 14 листопада 2020 року

Час: 12:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання для входу на конференцію отримають всі зареєстровані на захід).

Відповіді на запитання стосовно молодіжного форуму ви можете отримати: за телефонами: +38(095)105-73-39 та +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2020 #ВекторЗмін+

Навігація записів

 Дата: 14 листопада 2020 року