Учасників навчальної програми “Академія можливостей” чекає цікавий тренінг у цю неділю

Якщо ви не знаєте, як соціально-психологічні особливості людей впливають на рішення, що вони ухвалюють та як використовувувати знання про людину в практичній роботі громадських організацій –
вам дійсно потрібно завітати на тренінг з професіоналом адвокаційних кампаній Олександром Равчовим. Бо він про все це знає та навчить планувати адвокаційну кампанію на місцевому рівні.

Вже у цю неділю 16 серпня учасники навчальної програми «Академія можливостей» відвідають тренінг, де познайомляться Олександром.

А поки ми трохи розповімо вам про тренера:

  • колишній викладач психології в університеті Драгоманова;
  • більше 12 років працює в комунікації ініціатив благодійних та громадських організацій, з них 8 років в напрямку адвокації ініціатив представників 3-го сектору;
  • долучався до кампаній з адвокації законодавства, яке дозволило запустити в Україні смс-благодійництво, соціальне підприємництво та онлайн реєстрацію громадських організацій.

Під час тренінгу учасники дізнаються від Олександра про те, як дивитись на місцеву владу з позиції адвоційної кампанії, як аналізувати інтереси і визначати зацікавлених сторін та планувати заходи з переконання влади підтримати вашу ідею.

Слідкуйте за нашими публікаціями, у яких ми розповідаємо вам про навчання учасників у програмі «Академія можливостей» та трішечки більше!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей