Тренер проєкту МАСП

Ми вже готові до знайомства з новим тренером проєкту «Мережа агентів соціального підприємництва», а Ти? Наступним у програмі стане тренінг від Тимченко Романа за темою «Розвиток командної роботи» ? .


Кожний із вас хоча б раз у житті стикався з проблемою відсутності командного духу у колективі, але саме від уміння спільно діяти та чути один одного залежить здатність реалізувати плани та втілити ідеї в життя. Завдяки тренінгу з командної роботи ти зможеш прокачати свої навички та отримати нові кейси з тімбілдингу.
Роман пройшов тренінг «Ефективне управління командою» від корпорації «Бізнес-майстер» у 2008 році, м. Донецьк. А також успішно закінчив курс «Школа тренерів» КГ «Живое дело», 2011 р., м. Київ.
Роман навчив більш ніж 2000 співробітників командної взаємодії. Реалізував та продовжує реалізовувати авторську програму для національних та міжнародних компаній середнього та великого бізнесу у сфері командотворення.

Завдяки тренінговому модулю з розвитку командної роботи ти отримаєш такі знання:
✅що таке команда;
✅ефективна командна робота;
✅складові команди та командної роботи;
✅за якими критеріями підбирати команду;
✅фактори невдач та успіхів команд;
✅знання самого себе та оточуючих.

Разом з нами ти навчишся формувати свою команду, керувати та взаємодіяти у ній.
Долучайся до “Мережі агентів соціального підприємництва”, адже окрім знайомства з тренінгом від Романа Тимченко на тебе чекають інші, не менш захопливі теми від професійних коучів з усіх куточків України.

Також, разом із нами ти напишеш свій власний бізнес план ?, відправишся в освітню подорож Україною ?та станеш агентом платформи якісних змін у нашому регіоні.
Ставай частиною МАСП – будуй свою команду мрії!

Додаткова інформація за телефонами:
координаторка проєкту – Луньова Оксана ? +38 (050) 992 36 74, асистент проєкту – Любий Богдан ? +38 (099) 089 64 53

#СхідМожливостей#USAID#smr_sd_ua#МАСП

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.