Тренер проєкту МАСП

Ти 100% колись стикався із поняттям брендування?. Цей термін є невід’ємною частиною діяльності будь-якої організації, тому тренінг від Руслана Рамазанова з основ брендингу – це саме те, що тобі потрібно.

Модульне заняття з брендування націлене як на початківців у сфері дизайну, так і на особистостей віддалених від творчих процесів. Тренінг включає теоретичну та практичну частини. На теорії будуть розкриті основні принципи розробки бренду та його складові. На практичній частині буде надана можливість пройти всі основні етапи розробки бренду та створити унікальний логотип для власної справи?. А також практична частина включає авторську методику творчого розвитку особистості, де учасники дізнаються про етапи творчого процесу, де шукати натхнення, як працювати з уявою та виконають графічні вправи на поєднання логіки та творчості✍️. Програма методики дозволить новачкам відчути творчість на смак і оцінити власні можливості, а любителям надасть ефективні інструкції та методи пошуку креативних ідей та вихід на новий професійний рівень творчості.?

Руслан Рамазанов був спікером Lviv Freelance Forum у 2015 та 2016 роках з темами “Творча особистість vs. хороший виконавець” та “Фріланс – свобода дій для пізнання своїх можливостей”, а також DestArt -2016 року з темою “Нейро-візуальне програмування: роль мистецтва у житті людини та суспільства”.
Навчайся нового, не бійся відкривати себе в нових сферах! МАСП – це тільки професійні тренери та цікаві заходи.

Додаткова інформація за телефонами: координаторка проєкту – Луньова Оксана ? +38 (050) 992 36 74, асистент проєкту – Любий Богдан ? +38 (099) 089 64 53

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.