Як фрілансеру стати менеджером у АТ “Ощадбанк”

Агов! Вже незабаром стартує навчальна програма “Академія можливостей” в рамках якої, 30 молодих людей всього за 3 місяці стануть агентами позитивних змін Луганської області.

Під час навчальної програми з учасниками будуть працювати 7 тренерів, справжніх професіоналів своєї справи. З першим із них, хочемо Вас познайомити з Семеновим Кирилом –  практикуючим сертифікованим бізнес-тренером, дипломованим психологом.

01.08. в рамках тренінгу на тему «Командотворення» наш тренер розповість:
✅ взаємозв’язок успіху і командної роботи;
✅ співпрацю при командній роботі;
✅ приклади результативних команд;
✅ розподіл ролей у команді.

Кирило Семенов має практичний досвід  в якості: бізнес-тренера обласного управління АТ «Ощадбанк», начальника відділу навчання та розвитку персоналу ПАТ «Укрпошта», комерційного директора ТОВ «Цегляр».

На його рахунку понад тисячі клієнтів і сотні тренінгів за наступними напрямками: техніки продажів, переговорів, публічних виступів, тайм-менеджмент, особиста ефективність, розвиток лідерства, навичок управління, ефективної комунікації. 

Головні результати Кирила Семенова – це результати його Клієнтів, які не словом, а ділом доводять, що немає межі досконалості!

За додатковою інформацією звертатися за телефонами:

? +38 (050) 856 71 44 (менеджер проєкту Дубровін Кирило)
? +38 (095) 855 02 73 (асистентка проєкту – Рубан Аліна).

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей